Masterclass

Voor velen is ademhalen een vanzelfsprekende zaak en zijn zich nooit bewust geweest dat een verkeerde ademhaling een onderliggend probleem kan zijn van veel gezondheidsklachten. Zonder dat je het zelf weet kun je te snel, te diep, te veel aan het oppervlak of juist te hoog ademen.

Onze ademhaling is een van de meest vitale functies in het menselijk lichaam en toch het meest onderbelicht. De negatieve impact van een verkeerde ademhaling op het menselijke lichaam is in de wetenschap bewezen. Ook de positieve invloed van een effectieve ademhaling op onze fysieke en mentale gesteldheid is ongekend. 

Hoe is jouw ademhaling? Is er sprake van disfunctioneel ademen? Wat is het precies en welke technieken en oefeningen kun je toepassen om jouw ademhaling te verbeteren?

In mijn Masterclass “Master Your Breath” leer je je zuurstofopname te verhogen, zodat je meer energie krijgt, een betere stressregulatie hebt en je vitaliteit langdurig verbetert. Als kers op de taart maak je een ademreis met een ongekende diepe totaal ontspanning als gevolg.

Ontdek en beleef de kracht van jouw adem in een van mijn masterclasses voor 149,00 euro. De eerstvolgende Masterclasses die ik in Breda geef zijn op:

3 februari 2024*

* Ik werk samen met B-Mind. Via de site van B-Mind boek je mijn masterclasses. Ga naar de site en selecteer de masterclass die wilt bijwonen, volg vervolgens de instructies.

Op deze foto leg ik uit hoe je je middenrif kunt voelen en masseren. Het middenrif is een belangrijk onderdeel van ons ademapparaat.

Op deze foto oefen we samen de B-Mind ademhaling, een van de meest effectieve manieren om structureel je ademhaling te verbeteren.