Masterclass

Voor velen is ademhalen een vanzelfsprekende zaak en zijn zich nooit bewust geweest dat een verkeerde ademhaling een onderliggend probleem kan zijn van veel gezondheidsklachten. Zonder dat je het zelf weet kun je te snel, te diep, te veel aan het oppervlak of juist te hoog ademen.

Onze ademhaling is een van de meest vitale functies in het menselijk lichaam en toch het meest onderbelicht. De negatieve impact van een verkeerde ademhaling op het menselijke lichaam is in de wetenschap bewezen. Ook de positieve invloed van een effectieve ademhaling op onze fysieke en mentale gesteldheid is ongekend. 

Hoe is jouw ademhaling? Is er sprake van disfunctioneel ademen? Wat is het precies en welke technieken en oefeningen kun je toepassen om jouw ademhaling te verbeteren?

Ontdek en beleef de kracht van adem in mijn masterclass. Verrijk je leven en krijg grip op jouw fysieke en mentale gesteldheid.

De eerstvolgende Masterclasses die ik in Breda geef zijn op:

13 januari 2023 | 10 februari 2023 | 10 maart 2023

Boek een Masterclass* hier

* Ik werk samen met B-Mind. Je boekt mijn Masterclass Ademhaling door de Masterclass in Breda te selecteren op deze B-Mind pagina: Masterclass Ademhaling.

NEW: English Masterclass in Breda on the 7th of April 2023. Click here for more information

Op deze foto leg ik uit hoe je je middenrif kunt voelen en masseren. Het middenrif is een belangrijk onderdeel van ons ademapparaat.